Ποδηλατικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου

3η Πανελλήνια Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας 29-30/4/2017

3η Πανελλήνια Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας 29-30/4/2017

3η Πανελλήνια Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας 29-30/4/2017

Μετά απο 2 επιτυχημένες συναντήσεις στη νότια Ελλάδα ήρθε και η ώρα του βορρά και συγκεκριμένα στις 29-30/4/2017. Η Ελληνική Ένωση Ορεινής Ποδηλασίας και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου είχαν εξ αρχής κοινή πορεία και τα ίδια πιστεύω. Έτσι η 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ορεινής Ποδηλασίας δε θα μπορούσε να λάβει χώρα πουθενά αλλού παρά στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ετοιμαστείτε για ένα 2ήμερο γεμάτο ποδήλατο που θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία των 2 συλλόγων και είμαστε σίγουροι οτι θα γράψει ιστορία στα ποδηλατικά δρώμενα της χώρας μας.

Λιγότερο από 2 εβδομάδες έμειναν και θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως η συμπλήρωση της φόρμας δήλωσης όπως και το κόμιστρο συμμετοχής είναι υποχρεωτικό για όλους.Επισης οποιος ενδιαφέρεται για τα μαθήματα που θα γίνουν από την MomentuM mtb academy πρέπει να στείλει μύνημα στο info@mtbhellas.gr δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό του και το επίπεδο του ως αναβάτης

Facebook Event Page

Ένας πρώτος πρόχειρος κορμός του προγράμματος του διήμερου.

Σάββατο.
Λειτουργιά έκθεσης ζωγραφικής με θέμα το ποδήλατο από τον Γιωργος Πεικιδης καθ’ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων (Σαββάτο Κυριακή) στο χώρο αφετηρίας μας.
Ποδηλατοβολτα σε όλα τα trails του Ωραιοκάστρου ανά ομάδες από νωρίς το πρωί. 
Μαθήματα για αρχάριους μέσα στα μονοπάτια τμηματικά κατά την βόλτα αλλά και μετά το πέρας αυτής.
Διαγωνισμός αλμάτων σε γνωστό spot μέσα στο Forest Gam Trail.
Ανοιχτή συζήτηση με όλους για θέματα ορεινής ποδηλασίας – τουρισμού – αγώνων κτλ.
Νυχτερινή βόλτα σε μονοπάτια που θα φέρουν ειδική σήμανση
Night μπάρμπεκιου εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες .

Κυριακή .

Enduro mode σε μια super stage κατάλληλα προετοιμασμένη , αυτό θα ξεκινήσει το πρωί και θα έχουν όλοι τουλάχιστον δυο ευκαιρίες να την κάνουν.
Όσοι δεν θέλουν να συμμετάσχουν η χάσανε την βόλτα του Σαββάτου θα υπάρχει ομάδα που θα κινηθεί ξανά σε αρκετά μονοπάτια.

Συνάντηση στο χώρο αφετηρίας απονομές για την παραπάνω δοκιμασία και αποφώνηση .

Αυτά σε γενικές γραμμές είναι τα στανταρ, φυσικά έχουμε λίγο καιρό ακόμα (μέχρι περίπου τις 10-04 ) όπου θα ανακοινωθεί επίσημα και με ωράρια.
Βέβαια δεν είναι αγώνας είναι συνάντηση και όλα θα πηγαίνουν πολύ χαλλλλαραααα!

Καλή σας ημέρα !